Home » Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest

Gaat er iemand trouwen? En wilt u op een leuke en originele manier een vrijgezellenfeest organiseren. Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Samen met u kunnen wij kijken naar een mooie invulling van deze bijzondere dag. Geniet met elkaar van verschillende activiteiten en maak er iets onvergetelijks van. 

Het programma kan bijvoorbeeld beginnen met een sessie boerenyoga met o.a. geiten melken. Nadat jullie helemaal tot rust zijn gekomen is het tijd voor wat actievers. Wij hebben verschillende spellen ontwikkeld waarbij we gebruik maken van onze stallen en dieren. U kunt er zelfs voor kiezen om een ''Wie is de mol?'' spel te organiseren. Originele spellen, met en tussen de dieren, die te maken hebben met denkvermogen en communicatie (etherdiscipline). Daarna een heerlijk verzorgde barbeque waarna we afsluiten met kampvuur, marshmallows en een potje weerwolven. 

In een persoonlijk gesprek kijken wij graag naar de wensen en maken wij een programma op maat met prijsopgaaf. Voor informatie of contact kunt u contact opnemen via onderstaand formulier.